4. februar 2013 - Æresalumne Suzanne Brøgger – 40 års forfatterjubilæum 

Det er 40 år siden at Suzanne Brøgger udgav Fri os fra kærligheden, og dermed grundlagde sin lange karriere som forfatter og debattør med internationalt vingefang.

Suzanne Brøggers jubilæum blev fejret med et stort arrangement i Den Sorte Diamant, hvor Suzanne Brøgger selv og en lang række kunstnere og forskere optrådte.

Det blev en festlig aften, hvor 40 medlemmer af alumneforeningen var inviteret.


Herunder er et udpluk af tanker om Suzanne Brøggers forfatterskab:

 

Praktiske oplysninger

Tid: d. 4. februar 2013 - kl. 19:00 til 22:00
Sted: Den Sorte Diamant, Søren Kierkegaards Plads 1, København K

Hent kalenderfil


Del med dine vennner:At bruge sig selv – om det biografiske hos Suzanne Brøgger og om at skrive en biografi
I anledning af Suzanne Brøggers 40 års forfatterjubilæum har vi bedt en række litteraturkyndige om at forholde sig til forfatterskabet. Læs her hvad ph.d. i nordisk litteratur Louise Zeuthen fortæller om Suzanne Brøgger og hendes forfatterskab.

Inspiration, fri skrift og den sorte silkestrømpeguerilla
I anledning af Suzanne Brøggers 40 års forfatterjubilæum har vi bedt en række litteraturkyndige om at forholde sig til forfatterskabet. Læs her hvad lektor i litteratur Marianne Stidsen fortæller om Suzanne Brøgger og hendes forfatterskab.

At spørge om det væsentlige
I anledning af Suzanne Brøggers 40 års forfatterjubilæum har vi bedt en række litteraturkyndige om at forholde sig til forfatterskabet. Læs her hvad lektor og litteraturkritiker ved Dagbladet Information Erik Skyum Nielsen fortæller om Suzanne Brøgger og hendes bøger.

Æresalumne Suzanne Brøgger
Suzanne Brøgger blev i 2008 udnævnt til æresalumne ved Københavns Universitet. Se Suzanne Brøggers æresalumneprofil her.

Udnævnelsen blev fejret ved at stort arrangement afholdt i samarbejde med Det Humanistiske Fakultet. Læs mere og se billeder fra udnævnelsen her.