Københavns Universitets Alumneforening 

Netværk, forskning og karriere

Hvis du er uddannet fra Københavns Universitet, kan du få et gratis medlemskab af Alumneforeningen. På den måde kan du bevare kontakten og bidrage til den løbende udvikling af universitetet. Du kan også deltage i arrangementer om aktuel forskning af højeste kvalitet, for eksempel Vindue til forskningen, hvor KU-forskere fortæller om, hvad de arbejder med lige nu.

Alumnernes Dag, som afholdes en gang om året, er et nyt og festligt initiativ. I løbet af en eftermiddag kan du høre en række af KU's mest kendte forskere, snakke med andre alumner, være med til udnævnelsen af en ny æresalumne og meget mere. Om aftenen slutter vi af med en lækker middag i Festsalen i den gamle bygning ved Frue Plads. Læs mere om Alumnernes Dag her.

Online har vi også unikke tilbud, for eksempel den årlige Forskningsjulekalender - og Bogsalonen, hvor alumner og forskere anbefaler deres yndlingslitteratur.

Gør som de mere end 39.000 andre i netværket og meld dig ind www.kubulus.dk. Så er du med i et fællesskab, der krydser fagligheder og landegrænser!

Meld dig også ind i LinkedIn-gruppen 'Københavns Universitets Alumneforening' og hold dig á jour ved at følge vores Facebookside, Instagramprofilen @alumni_ku.

 

Bliv medlem
Københavns Universitets Alumneforening er for både nuværende og tidligere studerende fra KU. Du kan læse mere om medlemskab her.