Netværksmiddag i IKK Alumne 

Succesfuld aften i netværkets tegn

I slutningen af september samledes 21 vidt forskellige mennesker til en middag på Vartov i det indre København. To fællestræk gik dog igen hos dem alle: En uddannelse fra Institut for Kunst og Kulturvidenskab og en stærk passion for kulturformidling.

Blandt de deltagende var en litteraturformidler ved Hovedbiblioteket, en manuskriptforfatter på et reklamebureau, en spiludvikler i Gentofte Kommune og en journalist på Dagbladet Information.

Aftenen, der løb fra kl. 18.00 og indtil midnat bød på middag fra Meyers Køkken. Derudover havde vi fra bestyrelsens side lagt nogle faster punkter ind i løbet af aftenen: Udover den obligatoriske præsentationsrunde prøvede vi hinandens forestillinger og fordomme af i en quiz, hvor to færdiguddannede alumner – en reklamemand og en kommunikationsmedarbejder – lod sig beskyde med resten af selskabets idéer om, hvilken uddannelse de to hver især havde, hvilke arbejdsopgaver de sad med, hvordan deres hverdag så ud, og så videre. Herudover stillede vi i bestyrelsen nogle motiverende spørgsmål om kulturformidling, der kunne være med til at spore samtalen rundt om middagsbordet ind på emnet.

Resten af aftenen blev der netværket på fuld drøn deltagerne imellem, også ganske af sig selv, og vi i bestyrelsen kunne med begejstring konkludere, at interesserer man sig for kulturformidling, har man som regel også en stærk evne til at formidle den interesse til andre. Den ene time tog den anden, og mens nogle takkede af efter desserten var spist, blev andre hængende til rådhusklokkerne slog midnat.

Læs hele reportagen og se billeder her.

Del med dine vennner:
Kubulus-aktiviteter

Læs mere om og tilmeld dig nogle af Kubulus' spændende arrangementer

Find gode råd og vejledninger til jobsøgning, CV-skrivning og karriereveje

Læs mere om Kubulus' karrierebørser

Læs mere om Kubulus' succesfulde mentorprogram

Se kalenderen med alle årets aktiviteter