30. september 2017 - Alumnernes Dag 2017 

Til Alumnernes Dag 2017 kan du møde en række af KU's topforskere. Dagen holdes på det nybyggede Søndre Campus og i de gamle, smukke bygninger ved Frue Plads, hvor forskningsoplæggene krydres med alumneindslag, rundvisninger og underholdning. Rektor åbner ballet, og eftermiddagens faglige program afsluttes med en tre-retters festmiddag.

Årets tema: Brydningstid – opbrud, nedbrud eller gennembrud?
Ser en ny verdensorden dagens lys i disse år? Hvor demokratiet sættes på spidsen, og hvor nye spillere synes at forandre politik og sammenhængskraft. Hvor teknologi og informationsstrømme med svimlende hast ændrer stort og småt fra f.eks. sygdomsbehandling over måden hvorpå vi relaterer os til hinanden til makroøkonomi og magtbalancer.

Samtidig opstår nye muligheder, nye teknologier og nye måder at se verden på. Er der tale om opbrud, nedbrud eller gennembrud? Under temaet brydningstid zoomer Københavns Universitet ind på nogle af de mange dilemmaer, udfordringer, muligheder og konflikter samtiden og fremtiden byder på – med et knivskarpt forskningsperspektiv!

Læs mere om arrangementet og se, hvordan du køber en billet her.


 

Praktiske oplysninger

Tid: d. 30. september 2017 - kl. 12:00 til 21:30
Sted: Festsalen, Frue Plads 4

Hent kalenderfil