25. april 2017 - Eske Willerslev: Hvor kommer vi fra? 

Københavns Universitets Alumneforening har ekstraordinært fået 20 billetter til dette udsolgte arrangement. 

Hvor meget ved vi danskere egentlig om, hvor vi kommer fra? Den verdensberømte evolutionsbiolog ved Cambridge University og Københavns Universitet, Eske Willerslev, er verdensførende i at kigge på dna i alt fra ældgamle knogler til iskerner.

Eske Willerslev er storleverandør af nye spørgsmål som: Hvorfor uddøde mammutterne? Hvem var de første folk i Amerika? Hvor stammer vi fra?
Eske Willerslev vil holde en forelæsning, hvorefter der vil være mulighed for at stille spørgsmål. Politikens videnskabsredaktør Lasse Foghsgaard modererer.

Hans resultater har omskrevet menneskets forhistorie i både Australien, USA og Grønland, og i dette foredrag kan du høre Eske Willerslev fortælle om, hvad han forsker i lige nu: Det danske genoms udvikling, det sladrer om hvor vi danskere kommer fra, og hvordan vi har udviklet os. 

Der er desværre ikke flere pladser tilbageHusk også at hold dig opdateret om Alumneforeningens kommende arrangementer her.

 

Praktiske oplysninger

Tid: d. 25. april 2017 - kl. 17:00 til 18:30
Sted: Københavns Universitets Festsal, Frue Plads, København K

Hent kalenderfil


Alumnenernes Dag 2017

Er du alumne fra Københavns Universitet. Så tjek her hvordan du sikrer dig en billet til årets Alumnernes Dag, der byder på forskning i verdensklasse, samtaler med andre alumner samt en afsluttende festmiddag.

Under temaet Brydningstid kan du bl.a. høre Vincent Hendricks fortælle om det postfaktuelle demokrati, Lene Hansen om den sikkerhedspolitiske dagsorden samt høre oplæg om kunstig intelligens, genteknologi, kold krig og meget andet.  

Læs mere og se hele programmet her.