25. maj 2018 - Forårsfestival på Københavns Universitet 

Fredag d. 25. maj bliver Universitetsparken på Nørre Allé omdannet til en fuldblods festivalplads med tre scener, mere end 10 koncerter, masser af forskellige aktiviteter fra hele universitet, barer, madboder – og en masse glade studerende og ansatte.

Igen i år er programmet spækket med lækker musik fra en række store danske navne. Oplev legendariske The Savage Rose og navne som VETO, Nelson Can og Benal.

Københavns Universitets Alumneforening har som noget helt nyt fået 100 gratis pladser til alumner, som fordeles efter først til mølle.

Programmet byder også på en buket af de bedste aktiviteter fra KU’s forskellige fag og foreninger, så du kan gå på opdagelse i det mangfoldige eftermiddagsprogram, eller bare nyde musikken, de kolde drinks og det gode selskab.

Forårsfestivalen er bygget på tværfagligt og frivilligt engagement, og er et samarbejde mellem Københavns Universitet, Studenterrådet og Studenterhuset.

Find mere information og programmet, der løbende bliver opdateret på: www.kufestival.dk/ eller følg med i programnyheder på https://www.facebook.com/kufestival/

DER ER DESVÆRRE LUKKET FOR TILMELDING

Praktiske oplysninger

Tid: d. 25. maj 2018 - kl. 14:00 til 21:00
Sted: Universitetsparken Nørre Campus

Hent kalenderfil