2. maj 2018 - Hvad vil Danmark med Danmark? 

Foredrag med KU-alumne og tv-vært Clement Kjersgaard

De ellers så veletablerede politiske spilleregler er blevet blæst af banen i en række lande - mest illustrativt i USA og Storbritannien. Det rejser spørgsmålet: Hvordan ser den vestlige verdens fremtid ud?

Det er ikke kun i Kina, Rusland og Mellemøsten, men også i Tyrkiet og Østeuropa, at man ikke (længere) betragter det vestlige demokrati som noget efterstræbelsesværdigt ideal.

Men denne krise - og det ER en krise - tager en særlig form i Danmark. Vores historiske arv giver os både særlige styrker og særlige problemer - det første gentager vi ofte, det sidste nægter vi stædigt at ville anerkende.

Om oplægsholderen
Clement (f.1975) er uddannet i Hong Kong, Oxford og København, tv-vært (siden 2004) på bl.a. “Debatten” og “Vi ses hos Clement”, desuden (siden 2002) udgiver af Nyhedsmagasinet RÆSON (www.raeson.dk), grundlægger af Vidensfestival (siden 2011) samt en af landets mest efterspurgte foredragsholdere og ordstyrere.

Praktiske oplysninger

Tid: d. 2. maj 2018 - kl. 17:30 til 19:00
Sted: Lokale 35.01.44 på Center for Sundhed og Samfund - Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, INDGANG FRA: Gammeltoftsgade 15, 1353 København K

Hent kalenderfil


Medlemstilbud fra RÆSON

Som medlem af Københavns Universitets Alumneforening kan du lige nu få fingre i en bog fra forlaget RÆSON. Læs mere om det her.