27. april 2017 - Videnskab|Lidenskab: INTET 

Vi har fået en stribe gratis billetter til KU-alumner og KU-studerende til dette Politiken Live-arrangement om temaet INTET. Bemærk venligst at der er et begrænset antal billetter.

Kom til en aften om kunst, videnskab og øl, tilrettelagt af Carlsbergfondet, Ny Carlsbergfondet og Ny Carlsberg Glyptotek i samarbejde med Politiken Live

En aften med INTET som bærende tema.
Mød bl.a. professor og fysiker Jeffrey S. Hangst ved Aarhus Universitet i en samtale om antistof. Kunstneren Tal R fortsætter aftenen, når han interviewes af Politikens kulturredaktør Mette Davidsen-Nielsen om sin kunstneriske praksis.

Arrangementet vil foregå i Glyptotekets Festsal med live-interview af journalister fra Politiken. Aftenen byder desuden på indslag fra Carlsberg Laboratorium samt guidede nærstudier af udvalgte mesterværker fra Glyptotekets rige samling og hver gang med gratis pauseudskænkning af aftenens øl.

 

 

Praktiske oplysninger

Tid: d. 27. april 2017 - kl. 19:00 til 21:00
Sted: Ny Carlsberg Glyptotek, Dantes Plads 7, 1556 København V

Hent kalenderfil


Alumnenernes Dag 2017

Er du alumne fra Københavns Universitet. Så tjek her hvordan du sikrer dig en billet til årets Alumnernes Dag, der byder på forskning i verdensklasse, samtaler med andre alumner samt en afsluttende festmiddag.

Under temaet Brydningstid kan du bl.a. høre Vincent Hendricks fortælle om det postfaktuelle demokrati, Lene Hansen om den sikkerhedspolitiske dagsorden samt høre oplæg om kunstig intelligens, genteknologi, kold krig og meget andet.  

Læs mere og se hele programmet her.