25. april 2017 - AFLYST - Årsmøde med Minglemiddag 

AFLYST grundet manglende tilmeldinger

Kære engelskalumner

I inviteres hermed til foreningens første årsmøde med minglemiddag den 25. april.

Fra kl. 17.00 til 18.00 afholdes selve mødet
Der vil være en kort beretning fra bestyrelsen om tingenes tilstand og visionerne for fremtiden. Der skal vælges nye medlemmer til bestyrelsen og snakkes kort om rekruttering til foreningen generelt (gode idéer modtages gerne).

Efter mødet vil vi gerne inviterer til middag og mingling.

Fra ca. kl. 18.00 til 21.00 afholdes anden del af arrangementet
Vi vil meget gerne dele nogen fortællinger fra det virkelige liv med jer. Derfor vil vi gerne opfordre dem af jer der har lyst til at fortælle om engelskfaget og jeres joberfaring, specifikt hvordan I har brugt og bruger jeres engelskfaglige kompetencer i jeres arbejde, til at melde jer under fanerne.

SÅ, hvis det er dig, så hører vi meget gerne fra dig på ucphenglishalumni@gmail.com.

Undervejs spiser vi noget mad og drikker nogle væsker (consumption of any fluids are solely the responsibility of the participant).  

Og så det formelle
For at deltage i dette arrangement skal du være medlem af foreningen og tilmeldelsen er først gældende når pengene er gået ind på foreningens konto. 

Som Engelskalumne fra Københavns Universitet koster årskontingentet i UCPH English Alumni Association 75 kr. og giver adgang til alle arrangementer det indeværende år.

Pengene sættes ind på foreningens konto: Arbejdernes Landsbank, Filialen på Amager reg. 5321, kontonummer. 0250791

Husk navn og evt. dit KU-brugernavn (tre bogstaver - tre tal). Ud over adgang til foreningens arrangementer, giver årsmedlemskabet også stemmeberettigelse til årsmødet, samt mulighed for at være med i bestyrelsesarbejdet.

Det er muligt kun at deltage i selve årsmødet og, i så fald, kræves der kun et aktivt årsmedlemskab. Tilmeldingen er ligeledes her først gældende når pengene er på foreningens konto. Betaling SENEST mandag den 10. april.

Hvis du derimod, hvilket vi selvfølgelig håber, gerne vil spise med og høre oplæg, skal det fulde beløb på 250 kr. (årskontingent =75 kr. plus middag og drikkevarer = 175 kr.) SENEST være overført til foreningens konto mandag den 10. april.

For at middagsarrangementet kan fuldføres skal der minimum være 15 tilmeldte, så meld til og betal i god tid.

Hvis du har nogen spørgsmål eller gerne vil holde et kort oplæg, så skriv til os på: ucphenglishalumni@gmail.com  

De varmeste hilsner og glæder os til at se jer

Bestyrelsen, UCPHEAA

Praktiske oplysninger

Tid: d. 25. april 2017 - kl. 17:00 til 21:00
Sted: KUA, lokale 24.0.11

Hent kalenderfil