19. oktober 2015 - Netværksarrangement 

Mange jobs besættes i dag gennem netværk. Hvad gør du for at imødekomme denne tendens? Idræt Alumneforening vil med dette arrangement give alumner og idrætsstuderende en unik mulighed for at udvide og styrke deres professionelle netværk. Kom til netværksmødet, hvis du:

  • Er eller gerne vil være gymnasielærer i idræt, selvstændig fysisk træner, iværksætter, sundheds- eller idrætskonsulent eller andet idrætsrelateret
  • Har gjort karriere uden for idrætsfeltet, fx inden for HR, ledelse eller andet og ikke umiddelbart bruger idrætten i dit arbejdsliv i dag

 

Som studerende kan du i mødet med færdiguddannede idrætskandidater få gode råd, indsigt og inspiration til dit næste praktiksted, til overgangen fra studie til job og til valg af karriere inden for det brede arbejdsmarked for idrætskandidater.

Som færdiguddannet kandidat kan du via mødet med de studerende give noget tilbage til dit studie og høre om, hvordan idrætsuddannelsen fungerer i dag. Samtidig får du mulighed for at etablere forbindelse til studerende, der potentielt kan blive nyttig arbejdskraft i praktikforløb eller anden relevant professionel tilknytning.

Fælles for alle er, at arrangementets dynamiske setup - med dialog og sparring mellem deltagerne - vil medvirke til at styrke af dit professionelle netværk.

Program
Kl. 17.00 - 17.30
Oplæg ved alumne og Master i Idræt Anne Mi Svarrer: Hvordan brænder jeg igennem, når jeg søger job?

Kl. 17.30 - 19.00
Networking via speeddating.

Der vil blive serveret kaffe/the og hjemmebag.

Arrangører
Mie Maar Andersen og Ida Laurent Nielsen.

Tilmelding
Max. deltagerantal er 30 personer. Tilmelding efter først-til-mølle princippet. Du tilmelder dig ved at benytte tilmeldingsknappen herunder.

Du skal være medlem af Idræt Alumneforening for at kunne tilmelde dig, det er ikke nok at være medlem af kubulus. Desuden skal du være logget på din kubulus-profil for at tilmelding kan ske.

Tilmeldingsfrist
15. oktober 2015.

Kontaktperson
Anne Lykke Poulsen, apoulsen@nexs.ku.dk

Praktiske oplysninger

Tid: d. 19. oktober 2015 - kl. 17:00 til 19:00
Sted: Karnapsalen, Institut for Idræt og Ernæring, Nørre Alle 53, 2200 Kbh. N

Hent kalenderfil