2. november 2017 - Idræt i byens rum 

Konditaget i Nordhavn, Amager Bakke, Streetmekka, Dansekapellet, Prismen i Holmbladsgade - det er bare nogle få af de nye idrætsfaciliteter, som i de seneste år har sat deres præg på København. Hvad er tankerne bag de nye idrætsfaciliteter, og hvordan indgår de i byens idrætsliv?

Kom og hør to idrætsalumner holde oplæg om byen som arena for kultur- og idrætsudfoldelse og urbanisering.

D
er vil være rig mulighed for spørgsmål og diskussion. Networking er et vigtigt element i alumnearrangementerne. Vi starter med lidt af det, og der vil også være en god pause undervejs.

Om oplægsholderne

Oliver Vanges er udviklingskonsulent i Lokale og Anlægsfonden (Team Idræt).
Oliver vil i sit oplæg om LOA fortælle, hvordan fonden arbejder med evidens og vidensbaseret facilitetsplanlægning, og han vil fortælle om byen som arena i en urbaniseringsproces. Oliver er cand. mag. i idræt fra KU (bifag + hum-samf overbygning) og historie fra RUC. Inden sin ansættelse i LOA var Oliver fritids- og senere idrætskonsulent i Albertslund kommune.

Julie Sass er idrætsunderviser på Borups Højskole i København. Julie vil fortælle om hvordan hun i sin undervisning arbejder med Urban Movement, som dækker over de forskellige muligheder for bevægelse der er i byen, både indendørs og udendørs. Julie er cand. scient. i idræt og skrev speciale om brug af byens rum til sport.

Pris
20 kr. Betales kontant eller via mobilepay ved ankomst.

Tilmelding
Du tilmelder dig ved at benytte tilmeldingsknappen herunder. Det kræver login. Hjælp til login.

Arrangører
Eva Damgaard, Ida Laurent Nielsen og Anne Lykke Poulsen, bestyrelsesmedlemmer.

Kontaktperson
Anne Lykke Poulsen, apoulsen@nexs.ku.dk 

Praktiske oplysninger

Tid: d. 2. november 2017 - kl. 17:00 til 19:00
Sted: Karnapsalen, Institut for Idræt og Ernæring, Nørre Alle 51, Kbh. N

Hent kalenderfil


Del med dine vennner: