Fakta

Alumne 
Anne Mi Svarrer

Uddannelse
Statskundskab (2004) Master i Idræt og Velfærd (2008)

Kandidatår
2004 og 2008

Nuværende arbejdssted
Anne Mi Coaching & Consulting

Nuværende stilling
Coach og konsulent

Læs mere om Anne Mi Svarrer
Link til kubulusprofil

Fem hurtige spørgsmål og svar

Hvad fik dig til at læse idræt?
I 1998/99 gik jeg på Viborg Gymnastik og idrætshøjskole. Det var mit sabatår, inden jeg skulle tage stilling til videregående uddannelse. Jeg stod i valget mellem at skulle læse statskundskab eller idræt. Det blev i første omgang statskundskab.

Jeg slap imidlertid aldrig interessen for idræt og skrev speciale om idrætsforeningernes demokratiske potentiale. Det førte til en stilling som kultur- og fritidskonsulent, hvor jeg fik muligheden for at tage Institut for Idræts masteruddannelse i Idræt og Velfærd.

Hvad var din bedste oplevelse på idrætsstudiet?
At få et værdifuldt netværk og nogle relationer som varer ved.

Hvad bruger du din idrætsuddannelse til i dag?
Jeg rådgiver i forhold til hvordan både private og offentlige virksomheder kan blive bedre til at tænke frivillige organisationer ind som en del af deres virksomhedsstrategi og herunder deres CSR-branding.

Hvad var din sjoveste oplevelse på idrætsstudiet?
Da jeg opdagede, at en kollega fra et tværkommunalt projekt også skulle læse på masteruddannelse. Det var pudsigt og starten på et samarbejde om eksamenslæsning og opgaveskrivning, som både var en lærerig proces og gav gode resultater, fordi vi havde det sjovt sammen.

Hvilket arrangement i Idræt Alumneforening kunne få dig til at deltage?
Noget om teamledelse og high performing teams. Derudover noget mere om, hvordan vi kan bruge kroppens udtryk mere hensigtsmæssigt i forskellige situationer samt noget mere om 3. generations coaching.

Til sidst kunne det være fedt med en ski og/ snowboard tur – både for netværkets skyld og også gerne med noget tekniktræning.