15. november 2012 - Netværksmiddag: Innovation og Iværksætteri 

IKK Alumne netværksmiddag 2012 - Innovation og Iværksætteri

I forbindelse med den verdensomspændende Global Entrepreneurship Week indbød IKK Alumne til en netværksmiddag d. 15. november 2012 under fanen innovation og iværksætteri. Arrangementet blev afholdt i imponerende rammer i Røde sal på kollegiet Studentergården, Nørrebro. I alt 16 gæster tog i mod indbydelsen og ankom til kollegiets porte kl. 18, hvor de blev modtaget personligt af formanden for IKK Alumne.

I løbet af dagen var Røde sal blevet pyntet flot op, og maden fra Meyers Deli blev anrettet af to hjælpsomme bestyrelsesmedlemmer kort før ankomsten af gæsterne. I røde sal var der vin og hygge, i mens folk dukkede op, og man kunne hilse på hinanden under afslappede forhold og få sit navneskilt på. Da alle var samlet og buffeten klar, bød aftenens vært fra bestyrelsen alle velkommen. Ved bordet var der en kort præsentationsrunde med navn, studie og hvilket forhold man havde til innovation og iværksætteri. Nogle var nysgerrige og uerfarne med temaet, og andre var gryende og etablerede iværksættere. Præsentationsrunden gjorde det klart, hvilke muligheder der var for netværk og viden i aftenens gruppe af alumner. Det var en meget engageret og positiv flok, som deltog i netværksmiddagen og snakken flød ufortrødent. Det var tydeligt at de deltagende alumner havde gjort sig tanker om temaet, innovation og iværksætteri, som de forventede konkrete udspil om og var lige så vigtigt som temaet netværk. 

Mellem hovedretten og desserten skiftede alle pladser med henblik på at møde nye ansigter og følge op på de foregående præsentationer. Fire deltagere var endnu ikke medlem af IKK Alumne, men udfyldte indmeldelsespapirer i løbet af aftenen. Alle deltagere var interesseret i en opfølgning på aftenen med mulighed for at networke og holde kontakten.

Efter desserten flyttede den livlige flok ned i mere bløde stole og opbruddet startede så småt. Kl. 23 sluttede det succesrige arrangement og alle takkede smilende af.

Se billeder fra arrangementet her

Praktiske oplysninger

Tid: d. 15. november 2012 - kl. 18:00 til 21:30
Sted: Røde Sal, Studentergården

Hent kalenderfil